Helgens meny
Svanshalls avsmakningsmeny 28-29/3 och 4-5/4:
Vit sparris med hollandaise, löjrom och ramslöksolja
Chilistekta scampi i räkbuljong med currysmak och mangoskum
Rödtunga x 2 med bakad gulbeta och skummig champagnesås
Ryggbiff med Cafe de Parissmör, rödvinssky, eldbakad rotselleri och potatisfrittata
Triologi på rabarber med vanilj och crunch
5-rätters 695:-
alt.
A la Carté
Svanshallstoast med räkor och smörstekt leavinbröd 175kr
Vit sparris med hollandaise, löjrom och ramslöksolja 195kr
Chilistekta scampi i räkbuljong med currysmak och mangoskum 185kr
Dagens fångst / Dagspris
Rödtunga x 2 med bakad gulbeta och skummig champagnesås 295kr
Ryggbiff med cafe parissmör, rödvinssky, eldbakad selleri och potatisfritatta 310kr
Rabarbertriologi med vanilj och crunch125kr
Creme brûlée med vaniljglass 120kr
Söndagsmiddag – 30/3 och 6/4
Gubbröra på rökt lax och mörkt bröd 175:-
Porterstek med, gräddsås och hasselbackspotatis, gele 250:-
alt.
Dagens fångst – med god sås och goda tillbehör/Dagspris
Äpplekaka med vaniljsås 85:-