Helgens meny

Svanshalls avsmakningsmeny 28-29/3 och 4-5/4:

Vit sparris med hollandaise, löjrom och ramslöksolja

Chilistekta scampi i räkbuljong med currysmak och mangoskum


Rödtunga x 2 med bakad gulbeta och skummig champagnesås

Ryggbiff med Cafe de Parissmör, rödvinssky, eldbakad rotselleri och potatisfrittata


Triologi på rabarber med vanilj och crunch

5-rätters 695:-

alt.

A la Carté

Svanshallstoast med räkor och smörstekt leavinbröd 175kr

Vit sparris med hollandaise, löjrom och ramslöksolja 195kr

Chilistekta scampi i räkbuljong med currysmak och mangoskum 185kr

Dagens fångst / Dagspris

Rödtunga x 2 med bakad gulbeta och skummig champagnesås 295kr

Ryggbiff med cafe parissmör, rödvinssky, eldbakad selleri och potatisfritatta 310kr

Rabarbertriologi med vanilj och crunch125kr

Creme brûlée med vaniljglass 120kr

Söndagsmiddag – 30/3 och 6/4

Gubbröra på rökt lax och mörkt bröd 175:-

Porterstek med, gräddsås och hasselbackspotatis, gele 250:-

alt.

Dagens fångst – med god sås och goda tillbehör/Dagspris

Äpplekaka med vaniljsås 85:-